Overzichtspagina – Monitoring

Bedrijfs­processen monitoren. Dat kan bij PST

Business Activity Monitoring, Online Monitoring of Infrastructure Monitoring; wat uw wensen ook zijn, PST helpt u met het monitoren van die IT-middelen waar de doorstroom van uw bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn. Op deze pagina vindt u meer informatie en praktijkcases. Daarnaast geven we onze eigen kijk op Monitoring graag weer in de vorm van blogs. Of lees de documenten met meer achtergrondinformatie over specifieke vraagstukken en oplossingen.

Op onze website kunt u overigens ook veel achtergrondinformatie vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Solutions-pagina over Monitoring.

Monitoring IN DE PRAKTIJK

In deze referentieverhalen kunt u lezen hoe PST de vraagstukken rondom bedrijfsprocessen monitoren in de praktijk beantwoordt. Klik op de afbeelding of op ‘Lees meer’ voor de volledige reference case.

Hanos

monitoringEen goedlopende IT-infrastructuur is van groot belang om klanten van dienst te zijn. Vanuit de wens om met monitoring proactief te kunnen reageren op storingen in deze infrastructuur, koos HANOS voor het door PST aangeboden VISUAL Message Center (VMC).

LEES MEER

 

ING Group

ING, monitoringFinanciële corporatie ING Group biedt wereldwijd bankdiensten, verzekeringen en asset management-diensten aan. Met een complexe infrastructuur en groeiende business, veeleisende audits en meerdere diensten om te monitoren, was ING op zoek naar een zo efficiënt mogelijke Monitoring-oplossing.

LEES MEER (Engels)

 

Sligro

Sligro, orderprocessenMet een ontzettend groot assortiment en een infrastructuur met een ruime hoeveelheid Windows-servers en System i-systemen, is de bewaking van bedrijfsprocessen voor Sligro cruciaal. De groothandel laat daarom haar processen en infrastructuur permanent monitoren door VISUAL Message Center, geïmplementeerd door PST.

LEES MEER

 

Brocacef

brocacef, procesmonitoringDe kwaliteit van bedrijfsprocessen wordt grotendeels bepaald door de ICT-infrastructuur. Vanuit de wens het order- en leveringsproces te optimaliseren en te monitoren, koos Brocacef voor het door PST Business Services aangeboden VISUAL Message Center (VMC).

LEES MEER

 

 

Zie pst.eu/referentie voor meer referenties

 

Monitoring IN BLOGS

Voor PST Business Services is het monitoren van bedrijfsprocessen en bedrijfsactiviteit een belangrijk onderwerp. We krijgen veel vragen erover van klanten en merken dat de markt behoefte heeft aan meer informatie. Daarom verwerken we het thema regelmatig in onze blogs. Hieronder een paar van onze laatste items.

INFRASTRUCTUUR MOET JE MONITOREN… OF NIET?

Vraag iemand eens hoe staat het met de infrastructuur, en je krijgt verschillende antwoorden. Niet alleen over de status, maar vooral ook over de infrastructuur. De één heeft het over servers, netwerken en routers, terwijl een ander het netwerk van wegen en vaarroutes bedoelt. Interessant, want het dwingt je na te denken over wie én wat in plaats van alleen wie óf wat.

LEES MEER

 

REDENEN OM BEDRIJFS­PROCESSEN TE MONI­TOREN

bedrijfsprocessen monitoren, business process monitoringEen blog met redenen is niet vernieuwend, niet verfrissend en ook niet spraakmakend. Eigenlijk hou ik er helemaal niet van om lijstjes op te stellen van redenen waarom iemand überhaupt iets ‘moet’ doen. Maar vooruit, ik doe ook een keer een lijstje, kunnen we dat meteen afstrepen.

LEES MEER

 

HOE ERVAREN UW GEBRUI­KERS UW ONLINE DIENSTEN?

ervaren online diensten, monitoringBij PST Business Services leveren we diverse monitoringproducten en verrichten we diverse monitoringdiensten. Ik deel graag mijn ervaring op het vlak van (web)applicatiemonitoring en Cloud Monitoring, waarmee we onder andere de gebruikerservaring monitoren.

LEES MEER

 

DE 4 MEEST OPVALLENDE VER­ANDERINGEN IN MONITORING-LAND

monitoringMonitoring is voor ons zeer bekend terrein, maar eigenlijk is het nog een heel nieuw fenomeen. Typerend voor diensten of producten die nog jong zijn op de markt, is dat er veel verandert. Ik geef u graag de vier veranderingen binnen Monitoring die mij het meeste opvallen.

LEES MEER

 

IS BUSINESS PROCESS MONITORING DE NIEUWE TERM VOOR BUSINESS INTELLI­GENCE?

process monitoringWanneer een Business Process Monitoring- of Business Activity Monitoring-oplossing wordt getoond, dan is de reactie vaak dat het wel erg op Business Intelligence lijkt. Oude wijn in nieuwe zakken? Toch klopt dat niet. Er zijn grote verschillen tussen dit soort producten en dus worden er andere problemen mee opgelost en andere behoeften mee vervuld.

LEES MEER