Cyber Security Week

Bedankt dat u ervoor heeft gekozen om zich via PST Business Services aan te melden voor de Cyber Security Week.

Door deze aanmelding maakt u kans op een gratis Vulnerabilty Scan ter waarde van € 2.500,00. Met deze scan krijgt u inzicht in de status van kwetsbaarheden van alle devices die op uw netwerk zijn aangesloten.

De winnaar van de scan zullen wij begin november kenbaar maken via ons Twitter-en LinkedIn account. Zorg dus dat u ons volgt!

Van 2 tot 5 oktober 2018 vindt in Den Haag de derde editie van de internationale Cyber Security Week (CSW) plaats. Honderden experts van over de hele wereld zullen op het evenement hun kennis  op het gebied van cybercrime en internetveiligheid delen en innovatieve ideeën pitchen. Uiteraard is ook PST de hele week aanwezig om de laatste ontwikkelingen te presenteren.

De Cyber Security Week wordt georganiseerd door de The Hague Security Delta (HSD). Dit is een netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstellingen die samenwerken aan innovatieve beveiligingsoplossingen en kennisontwikkeling. Beveiligingskwesties als cyberbeveiliging, nationale en stedelijke veiligheid, bescherming van kritieke infrastructuur en forensisch onderzoek worden aangekaart.

Kijk voor meer informatie op cybersecurityweek.nl

Zie onderstaande kaart voor de routebeschrijving.

  • Ik ga akkoord met de voorwaarden van PST Business Services en begrijp dat mijn gegevens worden opgeslagen zoals vermeld in de privacyverklaring*