Annoncering IBM i 7.3 TR2, IBM i, PST Business Services

Aankondiging IBM i 7.3 TR2

Op 14 februari 2018 is IBM i 7.3 Technology Refresh 2 aangekondigd. IBM i 7.3 is een uiterst schaalbare en virusbestendige architectuur die zijn reputatie ten aanzien van business resiliency keer op keer heeft bewezen.

IBM Power, Power 9, Power 9 Scale Out, AC922

Annoncering Power 9 Scale Out-modellen

Op 5 december annonceerde IBM de Power9-chip en de eerste server die op deze chip gebaseerd is, de AC922. 13 februari maakte IBM de specificaties bekend van andere Power9-servers, vanaf 20 maart 2018 beschikbaar.

Heeft u de deur op een kier?

Het komt helaas vaak voor: onbevoegden kunnen via een lek of onvoorzichtig gedrag toegang krijgen tot de IT-infrastructuur en data van een bedrijf. Hoe weet u zeker dat de deur naar uw bedrijfs-IT niet op een kier staat?

end-of-life, IBM i, V7R1, V7R2, V7R3, upgrade, OS-versie

IBM-support Power i V7R1 komt te vervallen

Het gebruikmaken van een non-supported OS kan vervelende consequenties hebben voor uw business. Want wat gebeurt er als uw data, applicaties of zelfs processen voor langere tijd niet beschikbaar zijn?

Qlip, PST Remote Beheer IBMi-AS400

PST beheert komende drie jaar IBMi-omgeving Qlip

Qlip heeft besloten het beheer van hun IBM Power i-omgeving voor de komende drie jaar aan PST Business Services toe te vertrouwen. De keuze viel op PST vanwege de flexibiliteit, persoonlijke benadering en de jarenlange expertise op het gebied van IBM Power i.

CSU is scherp op een schone (IT-)omgeving

Schoonmaakbedrijf CSU focust in alle werkzaamheden op precisie en efficiƫntie. Zo ook de ICT-afdeling. Om processen en ICT-controles meer te stroomlijnen, nam CSU contact op met PST Business Services. Aan de hand van een Security Scan, (web)demonstraties en een Proof of Concept, was de meerwaarde van de Powertech Suite snel duidelijk voor CSU.

MiMiX 8.1, switch, upgrade, PST Business Services

MiMiX 8.1 voor veiling Plantion

PST Business Services heeft voor Plantion een upgrade van MiMiX 7.1 naar MiMiX 8.1 uitgevoerd. Dit gebeurde in twee stappen, waarbij versie 8.0 als tussenstop is gebruikt. De upgrade was gewenst, omdat er nieuwe functies in MiMiX 8.1 zitten. Daarnaast stond er bij Plantion een switch test op de planning, waarbij het van belang is dat de software up-to-date is.

HelpSystems, Korper ICT, PST Business Services, samenwerken, AutoMate, Alignia, bedrijfsprocessen

Samenwerking PST Business Services en Korper ICT

Met de ene HelpSystems-oplossing de bedrijfsprocessen monitoren die geautomatiseerd worden door de andere HelpSystems-oplossing. Dat is de gedachte achter de samenwerking tussen PST Business Services, aanbieder van Alignia Monitoring, en Korper ICT, specialist op het gebied van AutoMate.

MiMiX-switch, MiMiX 8.1

Enthousiasme na succesvolle MiMiX-switch

Nutreco is een aantal maanden geleden overgegaan op MiMiX-versie 8.1 van Vision Solution. De eerste switch is succesvol en naar ieders tevredenheid uitgevoerd.

IBM Power 9, IBM POWER, IBM Storage, IBM Storwize, IBM Technical University

Terugblik op IBM Technical University 2016

In de laatste week van oktober 2016 was PST-consultant Heye Haken aanwezig bij het IBM Technical University over POWER en Storage. Lees deze terugblik!

supermarkt, monitoring, webwinkel, Alignia for Online Business Processes, Alignia for Business Applications

DEEN monitort applicatie- en IT-landschap met Alignia

DEEN Supermarkten gebruikt monitoringmodule Alignia for Business Applications om het applicatie- en IT-landschap te monitoren. Voor de webwinkel implementeert de supermarkt Alignia for Online Business Services.

Security Scan

PST biedt Security Scan aan

Voor een momentopname van de systeembeveiliging van uw IBM i (System i, iSeries, AS/400), heeft HelpSystems de Security Scan in het leven geroepen. PST Business Services biedt u de mogelijkheid deze scan aan te vragen.

MiMiX 8.1, Vision Solutions, Nutreco, PST Business Services, High Availability

Nutreco maakt de move naar MiMiX 8.1

Nutreco maakt voor haar Disaster Recovery al meer dan acht jaar gebruik van de producten van Vision Solutions. Recentelijk hebben zij besloten te upgraden naar MiMiX versie 8.1 van Vision Solutions.