PST Infrastructure Monitoring: de PIM-box

Bedrijfsprocessen kunnen niet meer zonder een goedlopende IT-infrastructuur. Daarom heeft PST Business Services PIM ontwikkeld. PIM is een mini-server waarmee de IT-infrastructuur binnen bedrijven snel, simpel en betrouwbaar gemonitord worden.

WAARBORG UW SERVICE LEVEL AGREEMENT

De manier van monitoring met PIM maakt het mogelijk om fouten in het netwerk snel te detecteren. Mochten er foutmeldingen in het systeem zijn, dan ontvangt u hier een melding van. PIM helpt direct om het probleem op te lossen. PIM lost problemen snel op, weet waar de fout in het systeem ligt en kan zelfs complicaties voorkomen. Dit is prettig, want zo kunt u bijvoorbeeld uw Service Level Agreement (SLA) waarborgen. Niet alleen uw klanten, maar ook uw medewerkers blijven tevreden.

De volgende componenten zijn op PIM aan te sluiten:

Servers en Operating Systems:

  • Microsoft Windows Server 2008 en 2012 (fysiek en virtueel)
  • IBM Power-systemen OS/400 e/o IBMi (fysieke servers en logische partities)

Applicaties:

  • Mimix High Availability
  • iTera High Availability

En nu ook:

  • VMware
  • SQL
  • Exchange

MONITOR UW BEDRIJF VIA PC, IPAD OF SMARTPHONE

U kunt zelf kiezen welke componenten monitoring nodig hebben en deze op PIM aansluiten. Binnen twee uur kunt u vervolgens via realtime dashboards de gehele infrastructuur monitoren. De dashboards zijn via het internet toegankelijk. Daardoor kunt u ze altijd en overal via PC, tablet of zelfs smartphone in de gaten houden.

PROBEER PIM

PST Infrastructure MonitoringVanaf slechts € 250,- per maand is er al een abonnement op PIM en dan bent u al verzekerd van een IT-infrastructuur die op rolletjes loopt. U betaalt een vast laag bedrag en voorkomt hierdoor kosten van dure consultants die hetzelfde werk verrichten als PIM. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar de aanschaf van dure soft- of hardware voor de monitoring van uw bedrijf. PIM wordt automatisch voorzien van software updates en upgrades.

U kunt de diensten van PIM twee maanden gratis uitproberen. Geïnteresseerd? Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Ik wil PIM twee maanden gratis proberen!