Security

it-security, zorg dat u goed beschermd bentNu nog de meldplicht datalekken, binnenkort de GDPR (General Data Protection Regulation). Voor ondernemingen is een goede informatiebeveiliging en sluitende IT-security van steeds groter belang, terwijl de uitdagingen en bedreigingen continu veranderen. Een simpele firewall is niet meer voldoende om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen en datalekken.

PST Business Services helpt u met het op orde brengen én houden van uw IT-security, door de inzet van gespecialiseerde oplossingen. Uw monitoring-tool, bijvoorbeeld, kan het beste met een extra module beveiligd worden. En uw IBM i beschermt u idealiter met een oplossing die volledig aansluit op dat systeem. PST-partner HelpSystems biedt hiervoor sterke producten en geeft regelmatig trainingen, onder andere om het kennisniveau van de PST-consultants op dit gebied up-to-date te houden. Zo spelen we gezamenlijk in op nieuwe cyberaanvallen en zijn we klaar voor nieuwe wet- en regelgeving!

IT Security-oplossingen

Op het gebied van IT-security werkt PST Business Services nauw samen met leveranciers HelpSystems en IBM. Door het directe, goede contact met deze partners en onze eigen ervaring met de systemen en tools, kunnen wij klanten altijd een veilige oplossing aanbieden.

it-security volgens PSTIBM Power i Security

Onze security op IBM i-servers is gebaseerd op een zeer compleet inzicht in de systemen, dankzij jarenlange ervaring en het uitvoeren van duizenden security checks. U kunt u er zeker van zijn dat uw IBM i, uw bedrijfsdata en uw complete infrastructuur optimaal beschermd worden. Lees meer

 

Alignia Business SecurityBusiness Security

Met Business Security, onderdeel van Alignia Business Monitoring, identificeert u security-incidenten en krijgt u inzicht in elke dienst, elk proces en de complete IT-infrastructuur. Dankzij dit preventiemodel bent u verzekerd van een uitgebreide informatiebeveiliging en privacy-bewaking. Lees meer

 

Meer informatie

Voor meer informatie over informatiebeveiliging, de GDPR, IT-security en de oplossingen van PST Business Services, kunt u contact met ons opnemen via 088-2474300 of info@pst.eu.