IBM Power i Security

Houd uw IBM i beveiligd tegen privacy-aanvallen en blijft compliant

Powertech is de security-expert op het gebied van IBM Power-servers (IBM i, iSeries, AS/400). Dankzij een zeer compleet inzicht in de systemen, het uitvoeren van duizenden cybersecurity checks en jarenlange ervaring, kan Powertech van HelpSystems uw IBM i, uw bedrijfsdata en uw complete infrastructuur optimaal beschermen. Niet voor niets vertrouwen wereldwijd al vele bedrijven op deze continue beveiliging. In Nederland kunt u terecht bij PST Business Services. Kennis en expertise op het gebied van cybersecurity, gecombineerd met een jarenlange focus op IBM-servers, maakt PST tot uw specialistische partner.

Vereenvoudiging in cybersecurity

Regelgeving op het gebied van cybersecurity wordt elk jaar uitgebreider en complexer. In Nederland zijn we net gewend aan de meldplicht datalekken, komt binnenkort de – in heel Europa geldende – GDPR eroverheen. En los van het in orde maken van de cybersecurity, is vaak het bewijzen dat u compliant bent een grote uitdaging. Bovendien is eenmaal compliant zijn geen garantie dat u compliant blíjft. Aanvallen op data evolueren sneller dan security-standaarden.

Met de Powertech-oplossing wordt uw IBM i-security eenvoudiger, dankzij een hoge mate van automatisering, en verzorgt u een goede informatiebeveiliging. Uw bedrijfsdata is immers uw meest waardevolle bezit. De IT-medewerkers hoeven geen experts te zijn op IBM i-security, omdat de software veel complexiteit uit handen neemt. Zonder uw business te onderbreken, realiseert u een security-policy dat uw netwerktoegang in de gaten houdt en inzicht geeft in ongewenste activiteiten en gebruikers. Bovendien kunt u dankzij Powertech beter voldoen aan de eisen van auditors.

Waarom uw IBM i-security toevertrouwen aan Powertech en PST?

Het is belangrijker – en lastiger – dan ooit om volledig op de hoogte te zijn van data-aanvallen en manieren om uw bedrijfsinformatie te beveiligen. Helemaal als u handen tekortkomt op de IT-afdeling. Hoe gaat u efficiënt met de security-eisen om, terwijl cybercriminaliteit steeds weer nieuwe vormen krijgt? Kunt u uw systemen beschermen zonder de gebruikers storende limieten op te leggen? Met de Powertech-oplossing en ondersteuning van PST Business Services hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Welk IBM Power-systeem u ook in huis heeft (AS/400, iSeries, IBM i), PST kent de server en helpt u uw data beschermen tegen (nieuwe) aanvallen van buitenaf.

Security Check op uw IBM i

Wilt u in slechts 10 minuten een momentopname van uw huidige systeembeveiliging? Dat kan met deze gratis Security Scan van HelpSystems, aangeboden door PST Business Services. Lees meer

Meer informatie

Voor meer informatie over informatiebeveiliging, de GDPR, cybersecurity en Powertech kunt u contact met ons opnemen via 088-2474300 of info@pst.eu.